Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus (augalinis)
- 700 gramų žuvies (ešerys, karšis ar kt.)
- 1 sauja žalumynų (krapai, petražolės, kalendra ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite žalumynus.
Smulkiai sukapokite česnakus.
Sutarkuokite 1 citrinos žievelę, o iš pačios citrinos išspauskite citrinos sultis.
Viską sumaišykite.
Žuvį įtrinkite gauta mase.
Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Po to kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus (augalinis)
- 700 gramų žuvies (ešerys, karšis ar kt.)
- 1 sauja žalumynų (krapai, petražolės, kalendra ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite žalumynus.
Smulkiai sukapokite česnakus.
Sutarkuokite 1 citrinos žievelę, o iš pačios citrinos išspauskite citrinos sultis.
Viską sumaišykite.
Žuvį įtrinkite gauta mase.
Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Po to kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą