INGREDIENTAI:
- šiek tiek paprikų (milteliai)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 1 stiklinė alaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 500 gramų žuvies (file)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies file supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, pabarstyti druskos ir paprikos milteliais ir palikti marinuotis bent pusvalandžiui.
Į dubenį įmušti kiaušinį, supilti alų, po truputį suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą turi būti skystos (tirštos) konsistencijos.
Kiekvieną žuvies gabaliuką pamirkykite tešloje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol kepsneliai gražiai apskrus.
Autorius: Milda
REKLAMA