Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai kapario (papuošimui)
  • šiek tiek muskato
  • 1.5 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji, dribsniai)
  • 0.5 vieneto pastarnokų (papuošimui)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 125 mililitrai baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 500 mililitrų sultinio (daržovių)
  • 250 gramų žuvies (filė (gali būti gabalėlis menkės, saidos ir pan.))
  • 1 vienetas ančiuvių (marinuoti aliejuje)
  • 50 gramų kuskuso
  • 0.5 vieneto citrinos žievelės
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš pradėdami ruošti sriubą plonais griežinėliais supjaustome pastarnoką, apibarstome druska, muskato riešutu, pašlakstome aliejuje ir kepame įkaitintoje orkaitėje.
    Puode įkaitintame aliejuje apkepiname susmulkintą svogūną, salierus ir česnaką, kai šiek tiek suminkštės suberti aitriųjų paprikų dribsnius, įdėti ančiuvį. Pagardinti druska ir pipirais.
    Sudedame susmulkintus pomidorus (prieš pjaustant geriausia nuimti odelę), supilame vyną, sultinį ir užverdame.
    Užvirus sumažiname ugnį ir dar paverdame kelias minutes. Supilame kuskusą.
    Dar šiek tiek sumažiname ugnį ir sudedame žuvies filė.
    Patiekiant įpilame sriubą ir ant viršaus dedame stambiai sutrupintą žuvį. Pabarstome petražolėmis, citrinos žievele. Puošiame kapariu ir šalia – pastarnoko skrebučiu.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai kapario (papuošimui)
  • šiek tiek muskato
  • 1.5 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji, dribsniai)
  • 0.5 vieneto pastarnokų (papuošimui)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 125 mililitrai baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 500 mililitrų sultinio (daržovių)
  • 250 gramų žuvies (filė (gali būti gabalėlis menkės, saidos ir pan.))
  • 1 vienetas ančiuvių (marinuoti aliejuje)
  • 50 gramų kuskuso
  • 0.5 vieneto citrinos žievelės
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš pradėdami ruošti sriubą plonais griežinėliais supjaustome pastarnoką, apibarstome druska, muskato riešutu, pašlakstome aliejuje ir kepame įkaitintoje orkaitėje.
    Puode įkaitintame aliejuje apkepiname susmulkintą svogūną, salierus ir česnaką, kai šiek tiek suminkštės suberti aitriųjų paprikų dribsnius, įdėti ančiuvį. Pagardinti druska ir pipirais.
    Sudedame susmulkintus pomidorus (prieš pjaustant geriausia nuimti odelę), supilame vyną, sultinį ir užverdame.
    Užvirus sumažiname ugnį ir dar paverdame kelias minutes. Supilame kuskusą.
    Dar šiek tiek sumažiname ugnį ir sudedame žuvies filė.
    Patiekiant įpilame sriubą ir ant viršaus dedame stambiai sutrupintą žuvį. Pabarstome petražolėmis, citrinos žievele. Puošiame kapariu ir šalia – pastarnoko skrebučiu.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų