Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (iš akies)
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių (žuvies, arbadruskos)
  • 1 kilogramas žuvies (filė be odelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinti svogūnus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, miltus, majonezą. Viską išmaišyti, apvolioti žuvies filė gabalėlius ir kepti alyvuogių aliejuje.
    Padažas:
    Tinka majonezas su pomidorų padažu ir trupučiu česnako.
    Viską išmaišyti ir SKANAUS.

Autorius: GRETA

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (iš akies)
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių (žuvies, arbadruskos)
  • 1 kilogramas žuvies (filė be odelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinti svogūnus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, miltus, majonezą. Viską išmaišyti, apvolioti žuvies filė gabalėlius ir kepti alyvuogių aliejuje.
    Padažas:
    Tinka majonezas su pomidorų padažu ir trupučiu česnako.
    Viską išmaišyti ir SKANAUS.

Autorius: GRETA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų