Gaunasi trys indeliai po 300-400 ml turinio. Į molinį kepimo indelį sudėkite susmulkintas bulves, apibarstykite prieskoniais, žuvies filė gabaliukus (suprieskoniuotus), svogūnus, morkas. Įpilkite į kiekvieną indelį po 30-50 ml vandens, o ant viršaus paskirstykite grietinę. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40-60 minučių. Pabarstykite žalumynais. Skanaus
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
150 gramų morkų
150 gramų svogūnų
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai grietinės
300 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaunasi trys indeliai po 300-400 ml turinio. Į molinį kepimo indelį sudėkite susmulkintas bulves, apibarstykite prieskoniais, žuvies filė gabaliukus (suprieskoniuotus), svogūnus, morkas. Įpilkite į kiekvieną indelį po 30-50 ml vandens, o ant viršaus paskirstykite grietinę. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40-60 minučių. Pabarstykite žalumynais. Skanaus