• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 litrai vandens
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 kilogramas žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mėgstamos žuvies ir žuvų uodegų, pelekų, galvų išvirti sultinį. Išvirusią žuvį ištraukti, sultinį perkošti.
    Daržoves ir petražolės šaknį supjaustyti šiaudeliais ir šiek tiek pašildyti svieste.
    Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odelę, smulkiai supjaustyti ir patroškinti svieste.
    Daržoves, pomidorus sudėti į sultinį ir išvirti.
    Baigiant žuvienei virti, sudėti laurą ir pipirus.
    Prieš valgant į lėkštę įdėti žuvies gabalą ir užpilti žuviene, pabarstyti krapų.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 litrai vandens
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 kilogramas žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mėgstamos žuvies ir žuvų uodegų, pelekų, galvų išvirti sultinį. Išvirusią žuvį ištraukti, sultinį perkošti.
    Daržoves ir petražolės šaknį supjaustyti šiaudeliais ir šiek tiek pašildyti svieste.
    Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odelę, smulkiai supjaustyti ir patroškinti svieste.
    Daržoves, pomidorus sudėti į sultinį ir išvirti.
    Baigiant žuvienei virti, sudėti laurą ir pipirus.
    Prieš valgant į lėkštę įdėti žuvies gabalą ir užpilti žuviene, pabarstyti krapų.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų