Nedideliais gabaliukais supjaustykite kiaulieną. Svogūnus supjaustykite griežinėliais. Pomidorų sultis sumaišykite su sojos padažu ir aliejumi. Mėsą išmaišykite su druska ir pipirais. Po to užpilkite marinatu. Marinuokite apie dvi dienas. Kepkite šašlykinėje.
Autorius: Zita
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai svogūnų
250 mililitrų pomidorų sulčių
50 mililitrų sojos padažo
1 kilogramas kiaulės nugarinės
3 arbatiniai šaukšteliai druskos
50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedideliais gabaliukais supjaustykite kiaulieną. Svogūnus supjaustykite griežinėliais. Pomidorų sultis sumaišykite su sojos padažu ir aliejumi. Mėsą išmaišykite su druska ir pipirais. Po to užpilkite marinatu. Marinuokite apie dvi dienas. Kepkite šašlykinėje.