Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai svogūnų
- 250 mililitrų pomidorų sulčių
- 50 mililitrų sojos padažo
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- 3 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nedideliais gabaliukais supjaustykite kiaulieną.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Pomidorų sultis sumaišykite su sojos padažu ir aliejumi.
Mėsą išmaišykite su druska ir pipirais. Po to užpilkite marinatu. Marinuokite apie dvi dienas.
Kepkite šašlykinėje.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai svogūnų
- 250 mililitrų pomidorų sulčių
- 50 mililitrų sojos padažo
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- 3 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nedideliais gabaliukais supjaustykite kiaulieną.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Pomidorų sultis sumaišykite su sojos padažu ir aliejumi.
Mėsą išmaišykite su druska ir pipirais. Po to užpilkite marinatu. Marinuokite apie dvi dienas.
Kepkite šašlykinėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą