REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų žirnių (marinuoti)
  • 150 gramų dešros
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žirneliai 10 min. pavirinami ir nusunkiami. Dešra supjaustoma apie 0,5 cm storio griežinėliais ir apkepinama aliejuje. Kai dešros krašteliai užsiraitys — pasidarys nelyginant dubenėliai, į juos įdedama žirnelių, sviesto ir dar truputį palaikoma keptuvėje. Tinka su burokėlių salotomis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų