Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų (kapoti)
  • šiek tiek petražolių (pjaustytos)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 400 gramų žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautas žiedinis kopūstas išskirstomas žiedynėliais, 15 min. pamirkomas parūgštintame vandenyje. Išgriebiamas kiaurasamčiu, vanduo nuvarvinamas. Pridedama kapotų riešutų, su cukrumi ir druska sumaišytos grietinės. Viskas apibarstoma petražolių lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų