tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Greitai ir lengvai paruošiamas gardus, pigus patiekalas, kuris yra sveikesnė picos versija. Picos pado receptą galite naudoti įvairiai - kepant mažus kvadratėlius gausis duoniukai, taip pat galite kepti blynelius. Skanaus!

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų mocarelos sūrio
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite žiedinį kopūstą maisto smulkintuvu arba sutarkuokite burokine tarka. Nuspauskite susidariusį skystį. Sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į žiedinio kopūsto masę. Į masę įmuškite kiaušinius, įberkite druską, pipirus. Viską gerai išmaišykite.
  2. Iš gautos masės ant kepimo popieriaus formuokite picos padą ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 - 20 minučių, kol picos pado krašteliai taps gražiai apskrudę.
  3. Iškepus picos padui dėkite mėgstamus ingridientus. Aš dėjau virtą, smulkintą vištienos filė, pjaustytą svogūną, marinuotus agurkėlius, fermentinį sūrį, pievagrybius bei žalumynus, o viską užpyliau padažu (natūralus jogurtas + tarkuotas raugintas agurkas + 2 česnako galvutės + šiek tiek druskos ir džiovintų krapų). Pica paruošta.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų