Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 180 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 400 mililitrų aliejaus
  • 200 gramų grietinės
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinius kopūstus išskaidome smulkesniais žiedynais ir verdame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Nusausiname.
    Išplakame kiaušinius su druska, įmaišome grietinę ir miltus. Tešla turi gautis gana tiršta.
    Žiedinius kopūstus pavoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame, kol gražiai pagelsta.
    Išimtus iš aliejaus žiedinius kopūstus sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalai nusivarvėtų.

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 180 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 400 mililitrų aliejaus
  • 200 gramų grietinės
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinius kopūstus išskaidome smulkesniais žiedynais ir verdame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Nusausiname.
    Išplakame kiaušinius su druska, įmaišome grietinę ir miltus. Tešla turi gautis gana tiršta.
    Žiedinius kopūstus pavoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame, kol gražiai pagelsta.
    Išimtus iš aliejaus žiedinius kopūstus sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalai nusivarvėtų.

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų