Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek acto
- 4/5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 800 gramų žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje.
Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą bei pasaldintą vandenį ir apverdami.
Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais.
Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla.
Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą, dedamos į gerai įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepamos.
Baigiama kepti ant mažos ugnies.
Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis bei bruknių uogiene.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek acto
- 4/5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 800 gramų žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje.
Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą bei pasaldintą vandenį ir apverdami.
Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais.
Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla.
Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą, dedamos į gerai įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepamos.
Baigiama kepti ant mažos ugnies.
Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis bei bruknių uogiene.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą