REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių (didelės)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 200 gramų lašinių (spirgučiams)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas svogūnų ((smulkintas))
  • šiek tiek grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių (didelės)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 200 gramų lašinių (spirgučiams)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas svogūnų ((smulkintas))
  • šiek tiek grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupkite, sutarkuokite, truputį nusunkite.
  2. Svogūną smulkinkite, lašinukus pjaustykite smulkiai ir viską pakepinkite keptuvėje.
  3. Pieną(apie stiklinę)užvirinkite ir užpilkite tarkius.
  4. Į tarkius supilkite spirgintus lašinukus,įmuškite kiaušinį (priklausomai nuo kiekio galima ir 2),pasūdykite, gerai išmaišykite.
  5. Į kepimo indą dėkite truputi riebalų ir krėskite tarkių masę. Ant viršaus galite dėti riebalų, nes kugelis mėgsta riebumą.
  6. Dar galima kepti su vištiena. Gabaliukais smulkintą vištieną talpinkite į tarpą tarp tarkių, toliau viskas taip pat. Valgykite su grietinės ir sviesto padažu ar spirgučiais.
  7. p.s. kiekius nurodžiau apytikriai.nes kiekviena šeimininkė turi savo normas.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų