Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai ešerių (švieži, (kiek pagauta!!!) )
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai ešerių (švieži, (kiek pagauta!!!) )
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šviežiai sugautus mažesnius ešeriukus,(didesnius paruošti kepimui),švariai išvalyti,įtrinti prieskoniais žuviai,druska(nepadauginti).Sudėti į indą ir palikti 1 ar 2 paras.
  2. Praėjus nurodytam laikui,išimti iš indo ir dėti ant popierio,kad nusausėtų.Na o po to džiovinti kaip kas turi galimybes - ant krosnies,net yra tekę ir ant radiatoriaus.Skanu prie alaus:))))

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų