Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išverdame. Tuo tarpu, ant keptuvės pakepiname svogūną ir mėsą. Paskaniname norimais prieskoniais. Išvirusias bulves sumalame, mušame kiaušinį, beriame miltus, padruskiname ir minkome. Formuojame plokščius blynus, kuriuos įdarome mėsa, pakepame aliejuje, kol apskrus. Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išverdame. Tuo tarpu, ant keptuvės pakepiname svogūną ir mėsą. Paskaniname norimais prieskoniais. Išvirusias bulves sumalame, mušame kiaušinį, beriame miltus, padruskiname ir minkome. Formuojame plokščius blynus, kuriuos įdarome mėsa, pakepame aliejuje, kol apskrus. Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų