Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 500 gramų grybų (švieži)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 500 gramų grybų (švieži)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptas bulves nuplauti, supjaustyti į kelias dalis ir išvirti pasūdytame vandenyje. Sugrūsti košę ir padėti ataušti.
  2. Grybus supjaustyti gan smulkiai ir pakepinti aliejuje su druska bei pipirais, kol suminkštės.
  3. Tada į košę įmušti kiaušin, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
  4. Drėgnomis rankomis formuoti blynus, į vidų įdedant apkeptų grybų. Suformuotus blynus apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų