Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 saujos salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
- 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 300 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
Atvėsinti.
Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais.
Pasūdyti ir įberti pipirų.
Salotas paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 saujos salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
- 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 300 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
Atvėsinti.
Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais.
Pasūdyti ir įberti pipirų.
Salotas paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą