Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 arbatinis šaukštelis muskato
- 1 vienetas salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų špinatų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 250 gramų gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitintame svieste pakepinti susmulkintas morkas, svogūnus ir salierus.
Suberti miltus, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
Daržoves sukrėsti į puodą, supilti sultinį. Užvirinti ir pavirti 30 min. Tada sudėti špinatus ir rukolą, prieskonius, užvirinti ir nuimti nuo ugnies.
Šiek tiek sriubą patrinti mikserio pagalba.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 arbatinis šaukštelis muskato
- 1 vienetas salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų špinatų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 250 gramų gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitintame svieste pakepinti susmulkintas morkas, svogūnus ir salierus.
Suberti miltus, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
Daržoves sukrėsti į puodą, supilti sultinį. Užvirinti ir pavirti 30 min. Tada sudėti špinatus ir rukolą, prieskonius, užvirinti ir nuimti nuo ugnies.
Šiek tiek sriubą patrinti mikserio pagalba.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą