Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara visada prasideda su daržo pažibomis krapais ir svogūnais – juos greičiausiai pasiekia saulės spinduliai ir meiliausiai nuglosto rasos. Jie žaibiškai stiebiasi į dangų ir paskui sugula mūsų lėkštėse. Ir, kol jie nesušaldyti ir nesudžiovinti žiemai, tegu pradžiugina ir stebina. Šio pagardo receptas pravers prie šašlykų, žuvies, kalakutienos ir vištienos – išbandyta. O taip pat prie keptų bulvių. Arba paprasčiausiai - ant duonos. Greita ir vasariška.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai krapų
  • 1 vienetas kivių
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškų
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • šiek tiek pipirai (pagal skonį)

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krapus, svogūnų laiškus ir kivį smulkiai supjaustyti.
  2. Sudėti į indą su majonezu ir garstyčiomis.
  3. Gerai išmaišyti. Pridėti šviežiai maltų pipirų. Skanaus.

Autorius: ija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų