Garnyrui: svogūnas 1 vnt. morkos 4 vnt. sviesto 50 g druskos pagal skonį vandens 0,5 puodelio grietinėlės 0,5 puodelio Ryžiai
Nuskuskite žuvies žvynus, išnarstykite visus kaulus bei išimkite vidurius. Ikrus galite panaudoti įdarui - labai skanu. Sumalkite žalią žuvį, ją permalkite kelis kartus, kad nesijaustų smulkių kauliukų. Paimkite žalių lašinukų, juos taip pat sumalkite. Sudėkite likusius ingridientus ir išminkykite tešlą. Iš gautos masės rankomis formuokite kotletukus ir gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite kol apskrus. Garnyrą paruoškite iš nurodytų ingridientų. Ryžius išvirkite (įberkite šiek tiek druskos). Ir viskas, skanaus!
Autorius: mia30
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai krakmolo
200 gramų kiaulės lašinių
1 vienetas kiaušinių
2 kilogramai karšių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Garnyrui: svogūnas 1 vnt. morkos 4 vnt. sviesto 50 g druskos pagal skonį vandens 0,5 puodelio grietinėlės 0,5 puodelio Ryžiai
Nuskuskite žuvies žvynus, išnarstykite visus kaulus bei išimkite vidurius. Ikrus galite panaudoti įdarui - labai skanu. Sumalkite žalią žuvį, ją permalkite kelis kartus, kad nesijaustų smulkių kauliukų. Paimkite žalių lašinukų, juos taip pat sumalkite. Sudėkite likusius ingridientus ir išminkykite tešlą. Iš gautos masės rankomis formuokite kotletukus ir gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite kol apskrus. Garnyrą paruoškite iš nurodytų ingridientų. Ryžius išvirkite (įberkite šiek tiek druskos). Ir viskas, skanaus!