• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 kilogramai karšių
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garnyrui:
    svogūnas 1 vnt.
    morkos 4 vnt.
    sviesto 50 g
    druskos pagal skonį
    vandens 0,5 puodelio
    grietinėlės 0,5 puodelio
    Ryžiai

    Nuskuskite žuvies žvynus, išnarstykite visus kaulus bei išimkite vidurius. Ikrus galite panaudoti įdarui - labai skanu. Sumalkite žalią žuvį, ją permalkite kelis kartus, kad nesijaustų smulkių kauliukų. Paimkite žalių lašinukų, juos taip pat sumalkite. Sudėkite likusius ingridientus ir išminkykite tešlą.
    Iš gautos masės rankomis formuokite kotletukus ir gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite kol apskrus.
    Garnyrą paruoškite iš nurodytų ingridientų. Ryžius išvirkite (įberkite šiek tiek druskos). Ir viskas, skanaus!

Autorius: mia30

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 kilogramai karšių
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garnyrui:
    svogūnas 1 vnt.
    morkos 4 vnt.
    sviesto 50 g
    druskos pagal skonį
    vandens 0,5 puodelio
    grietinėlės 0,5 puodelio
    Ryžiai

    Nuskuskite žuvies žvynus, išnarstykite visus kaulus bei išimkite vidurius. Ikrus galite panaudoti įdarui - labai skanu. Sumalkite žalią žuvį, ją permalkite kelis kartus, kad nesijaustų smulkių kauliukų. Paimkite žalių lašinukų, juos taip pat sumalkite. Sudėkite likusius ingridientus ir išminkykite tešlą.
    Iš gautos masės rankomis formuokite kotletukus ir gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite kol apskrus.
    Garnyrą paruoškite iš nurodytų ingridientų. Ryžius išvirkite (įberkite šiek tiek druskos). Ir viskas, skanaus!

Autorius: mia30

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų