• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 4 stiklinės vyšnių ((1 stiklinė 200-220 ml))
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išimkite iš vyšnių kauliukus ir sumaišykite su vienu šaukštu cukraus.
    Kiaušinius išplakite su likusiu cukrumi, įberkite žiupsnelį druskos, supilkite pieną.
    Plakant superkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
    Kepimo skardą patepkite riebalais, sviestu ar margarinu, supilkite tešlą ir ant tešlos sudėkite vyšnias.
    Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
    Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.
    Skanaus!

Autorius: Germantė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 4 stiklinės vyšnių ((1 stiklinė 200-220 ml))
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išimkite iš vyšnių kauliukus ir sumaišykite su vienu šaukštu cukraus.
    Kiaušinius išplakite su likusiu cukrumi, įberkite žiupsnelį druskos, supilkite pieną.
    Plakant superkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
    Kepimo skardą patepkite riebalais, sviestu ar margarinu, supilkite tešlą ir ant tešlos sudėkite vyšnias.
    Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
    Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.
    Skanaus!

Autorius: Germantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų