Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 500 gramų vyšnių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome išsijotus miltus, kepimo miltelius ir druską.
    Sviestą išsukame kartu su cukrumi iki šviesios, purios masės.
    Kiaušinius išplakame iš atsargiai sumaišome su sviesto mase.
    Beriame įkiaušinių sviesto masę miltus ir peiliu kapojame, kol visi ingredientai susimaišo.
    Kepimo skardą ištepame sviestu ir pabarstome miltais. Tada sluoksniais dedame tešlą ir vyšnias.
    Kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 60 minučių.
    Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra ir tiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Gaudrė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 500 gramų vyšnių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome išsijotus miltus, kepimo miltelius ir druską.
    Sviestą išsukame kartu su cukrumi iki šviesios, purios masės.
    Kiaušinius išplakame iš atsargiai sumaišome su sviesto mase.
    Beriame įkiaušinių sviesto masę miltus ir peiliu kapojame, kol visi ingredientai susimaišo.
    Kepimo skardą ištepame sviestu ir pabarstome miltais. Tada sluoksniais dedame tešlą ir vyšnias.
    Kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 60 minučių.
    Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra ir tiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Gaudrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų