INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 1 stiklinė vyšnių
- 2 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė manų kruopų
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 sauja razinų
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- šiek tiek vanilino
- 1 stiklinė pasukų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome pasukas su grietine. Įmaišome cukrų, kiaušinius, aliejų, vaniliną ir kepimo miltelius.
Tuomet įmaišome manus ir miltus.
Galiausiai įmaišome razinas ir vyšnias. Vyšnios tinka ir šaldytos, ir džiovintos.
Sudėjus tešlą į kepimo formą kepti apie 40 minčių 180° C orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstyti cukraus pudra.
Autorius: Vilmantė
REKLAMA