INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 200 gramų vyšnių (konservuotos)
- 100 gramų grietinėlės (plakta)
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2 porcijos
Paruoškite karštą šokoladą: išlydikite sviestą, kakavą ir cukrų ištirpinkite 1/3 stiklinėje verdančio vandens ir supilkite į sviestą. Kaitindami maišykite. Vyšnias metaliniame dubenyje pašildykite. Supilkite karštą šokoladą į serviravimo indus, suberkite šiltas vyšnias, uždėkite plaktos grietinėlės. Skanaukite, kol desertas dar šiltas.
Autorius: Aistė
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 200 gramų vyšnių (konservuotos)
- 100 gramų grietinėlės (plakta)
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2 porcijos
Paruoškite karštą šokoladą: išlydikite sviestą, kakavą ir cukrų ištirpinkite 1/3 stiklinėje verdančio vandens ir supilkite į sviestą. Kaitindami maišykite. Vyšnias metaliniame dubenyje pašildykite. Supilkite karštą šokoladą į serviravimo indus, suberkite šiltas vyšnias, uždėkite plaktos grietinėlės. Skanaukite, kol desertas dar šiltas.
Autorius: Aistė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI