Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas arbūzų
- 1 vienetas melionų
- 0.5 saujos melisų (šviežia)
- 250 gramų raudonojo vyno (saldus)
- 125 gramai sirupo (aviečių)
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Arbūzą ir melioną perpjauti per pusę ir specialiu šaukštu išskobti iš minkštimo keletą rutuliukų.
Sumaišyti vyną, sirupą, laimo sultis bei laimo sutarkuotą žievelę ir smulkiai supjaustytą melisą.
Sudėti į stiklines vaisių kamuoliukus ir užpilti vyno kokteiliu.
Palaikyti šaldytuve 1 val.
Skanaukite atsakingai!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas arbūzų
- 1 vienetas melionų
- 0.5 saujos melisų (šviežia)
- 250 gramų raudonojo vyno (saldus)
- 125 gramai sirupo (aviečių)
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Arbūzą ir melioną perpjauti per pusę ir specialiu šaukštu išskobti iš minkštimo keletą rutuliukų.
Sumaišyti vyną, sirupą, laimo sultis bei laimo sutarkuotą žievelę ir smulkiai supjaustytą melisą.
Sudėti į stiklines vaisių kamuoliukus ir užpilti vyno kokteiliu.
Palaikyti šaldytuve 1 val.
Skanaukite atsakingai!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą