Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas arbūzų
  • 1 vienetas melionų
  • 0.5 saujos melisų (šviežia)
  • 250 gramų raudonojo vyno (saldus)
  • 125 gramai sirupo (aviečių)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Arbūzą ir melioną perpjauti per pusę ir specialiu šaukštu išskobti iš minkštimo keletą rutuliukų.
    Sumaišyti vyną, sirupą, laimo sultis bei laimo sutarkuotą žievelę ir smulkiai supjaustytą melisą.
    Sudėti į stiklines vaisių kamuoliukus ir užpilti vyno kokteiliu.
    Palaikyti šaldytuve 1 val.
    Skanaukite atsakingai!

Autorius: Vytas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas arbūzų
  • 1 vienetas melionų
  • 0.5 saujos melisų (šviežia)
  • 250 gramų raudonojo vyno (saldus)
  • 125 gramai sirupo (aviečių)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Arbūzą ir melioną perpjauti per pusę ir specialiu šaukštu išskobti iš minkštimo keletą rutuliukų.
    Sumaišyti vyną, sirupą, laimo sultis bei laimo sutarkuotą žievelę ir smulkiai supjaustytą melisą.
    Sudėti į stiklines vaisių kamuoliukus ir užpilti vyno kokteiliu.
    Palaikyti šaldytuve 1 val.
    Skanaukite atsakingai!

Autorius: Vytas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų