Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų sūris (fermentinis)
  • 1 galva brokolių (vidutinio dydžio)
  • 2 lapai tešlos ((mielinė sluoksniuota) )
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų sūris (fermentinis)
  • 1 galva brokolių (vidutinio dydžio)
  • 2 lapai tešlos ((mielinė sluoksniuota) )
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildyti mielinės tešlos lapelius. Iškočioti iki 20x35 cm dydžio.
    Kiaušinius išplakti su svogūnų laiškais. Pridėti drusko ir pipirų. Iškepti omletą. Padalinti į dvi dalis.
    Brokolius išvirti (verdant įdėti druskos) - jie turi būti minkšti.
    Sūrį supjaustyti 6x8 cm dydžio plonais stačiakampiukais.
  2. Ant tešlos įdaras dedamas taip: nuo tešlos siaurojo krašto palikti kelis centimetrus. Tada pakloti brokolius, ompletą ir ant viršaus sudėti sūrio paklodėles. Paėmus už siaurojo tešlos krašto viską suvynioti. Visus kraštelius užtaisyti, kad neitekėtų įdaras, pavyzdžiui, besilydantis sūris. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti pusvalanduką. Skaniausias karštas. Išeis 4 porcijos.

    Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų