REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 10 vienetų svogūnų
  • 125 gramai kiaulės lašinių
  • 1200 gramų triušienos
  • 200 mililitrų baltojo vyno
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 200 gramų pievagrybių
  • 1 stiklinė vandens (karštas)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma.
    Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės.
    Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir 1 valandą troškinama.
    Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai.
    Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja.
    Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
    Skanaus.

Autorius: Zita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 10 vienetų svogūnų
  • 125 gramai kiaulės lašinių
  • 1200 gramų triušienos
  • 200 mililitrų baltojo vyno
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 200 gramų pievagrybių
  • 1 stiklinė vandens (karštas)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma.
    Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės.
    Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir 1 valandą troškinama.
    Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai.
    Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja.
    Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
    Skanaus.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų