Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 10 vienetų svogūnų
- 125 gramai kiaulės lašinių
- 1200 gramų triušienos
- 200 mililitrų baltojo vyno
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 200 gramų pievagrybių
- 1 stiklinė vandens (karštas)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma.
Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės.
Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir 1 valandą troškinama.
Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai.
Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja.
Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 10 vienetų svogūnų
- 125 gramai kiaulės lašinių
- 1200 gramų triušienos
- 200 mililitrų baltojo vyno
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 200 gramų pievagrybių
- 1 stiklinė vandens (karštas)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma.
Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės.
Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir 1 valandą troškinama.
Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai.
Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja.
Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą