Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cinamono (lazdelė)
  • 3/4 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 1.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 4 vienetai obuolių
  • 1.5 stiklinės raudonojo vyno (vaisinis)
  • 1 stiklinė jogurto
  • 2/5 stiklinės apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
  • 2 stiklinės vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cinamono (lazdelė)
  • 3/4 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 1.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 4 vienetai obuolių
  • 1.5 stiklinės raudonojo vyno (vaisinis)
  • 1 stiklinė jogurto
  • 2/5 stiklinės apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
  • 2 stiklinės vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą 2 stiklines vandens, vyną, cukrų, apelsinų sultis, sudėkite citrinos žievelę, cinamono lazdelę ir ant vidutinės ugnies užvirinkite, maišydami, kol cukrus ištirps.
    Į puodą sudėkite šiek tiek pabadytus švarius obuolius, sumažinti ugnį ir virkite apie 25-30 minučių.
    Tuomet kiaurasamčiu išimkite obuolius į lėkštę.
    Puode likusį skystį perkoškite ir supylus atgal į tą patį puodą pavirinkite, kol sirupas sutirštės.
    Atskirame dubenyje sumaišykite jogurtą ir medų.
    Jogurto ir medaus mišinį padalinkite į 4 lėkštutes, į kiekvieną lėkštutę dėkite po obuolį ir užpilkite ant viršaus išvirtą sirupą.
    Skanaus!

Autorius: Romutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų