REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų voveraičių
  • 2 galvos svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų grietinėlės ((35 procentų))
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų voveraičių
  • 2 galvos svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų grietinėlės ((35 procentų))
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčių. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos supilti grietinėlę ir dar troškinti apie 5 min. Reikalui esant pagardinti druska.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų