Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas vištos filė
  • šiek tiek pievagrybių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę supjaustome pailgais gabalėliais ir pamarinuojame.
    Marinatas:
    majonezas, išspausto česnako skiltelės, karis, kvapieji pipirai, truputis druskos.

    Pamarinuojame ir svogūnų: šaukštas cukraus, šaukštas druskos, 4 šaukštai acto, pusė stiklinės vandens. Supjaustytus svogūnus išminkome. Vištienos krūtinėlę palaikę kelias valandas, dedame ant grotelių, kepame su supjaustytais baklažanais, paprikomis, pievagrybiais. Patiekiame su marinuotais svogūnais ir daržovėmis. Labai skanu kepant ant grotelių, bet įmanoma ir orkaitėje. Paprasta ir skanu.

Autorius: neringagin

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas vištos filė
  • šiek tiek pievagrybių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę supjaustome pailgais gabalėliais ir pamarinuojame.
    Marinatas:
    majonezas, išspausto česnako skiltelės, karis, kvapieji pipirai, truputis druskos.

    Pamarinuojame ir svogūnų: šaukštas cukraus, šaukštas druskos, 4 šaukštai acto, pusė stiklinės vandens. Supjaustytus svogūnus išminkome. Vištienos krūtinėlę palaikę kelias valandas, dedame ant grotelių, kepame su supjaustytais baklažanais, paprikomis, pievagrybiais. Patiekiame su marinuotais svogūnais ir daržovėmis. Labai skanu kepant ant grotelių, bet įmanoma ir orkaitėje. Paprasta ir skanu.

Autorius: neringagin

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų