REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas)
  • 1 kilogramas bulvių (nedidelės)
  • šiek tiek krapų (žali)
  • šiek tiek laurų lapų (malti lapai)
  • šiek tiek mairūnų (džiovintas)
  • šiek tiek salierų (keli stiebai)
  • 2 vienetai svogūnų (dideli)
  • 0.5 kilogramo vištos filė
  • 0.5 litro voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 70 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės
  • 2 vienetai sultinio (vištienos ar grybų, kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai (Santa Maria "Chicken & Steak"))
  • šiek tiek baltųjų pipirų
  • 0.5 vieneto cukinijos (nedidelė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną susmulkinti, nemažai pabarstyti prieskoniais iš malūnėlio ir apkepinti svieste, kartu su svogūnais. Susmulkintą kubeliais cukiniją, bei susmulkintus saliero stiebus irgi kartu apkepinti svieste. Vištienos masę sumaišyti su cukinijos mase, dar įberti baltųjų pipirų, maltų lauro lapų, baziliko, mairūno bei suversti į stiklinį kepimo indą. Bulves aptrinti šaukšteliu druskos, kiekvienai padaryti po 6 - 7 įpjovas ir sudėti ant masės viršaus. Vištienos ar grybų sultinį ištirpinti stiklinėje karšto vandens, sumaišyti su grietine ir supilti į indą. Ant viršaus užbarstyti smulkintus krapus. Kepti orkaitėje apie valandą uždengtame inde. Išjungus kepimą, troškinį galima dar palaikyti orkaitėje atidengtą, tuomet apskrunda bulvės. Tik stebėti, ar visiškai neišdžius padažas.
    Skanaus!

Autorius: Regina Račkauskienė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas)
  • 1 kilogramas bulvių (nedidelės)
  • šiek tiek krapų (žali)
  • šiek tiek laurų lapų (malti lapai)
  • šiek tiek mairūnų (džiovintas)
  • šiek tiek salierų (keli stiebai)
  • 2 vienetai svogūnų (dideli)
  • 0.5 kilogramo vištos filė
  • 0.5 litro voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 70 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės
  • 2 vienetai sultinio (vištienos ar grybų, kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai (Santa Maria "Chicken & Steak"))
  • šiek tiek baltųjų pipirų
  • 0.5 vieneto cukinijos (nedidelė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną susmulkinti, nemažai pabarstyti prieskoniais iš malūnėlio ir apkepinti svieste, kartu su svogūnais. Susmulkintą kubeliais cukiniją, bei susmulkintus saliero stiebus irgi kartu apkepinti svieste. Vištienos masę sumaišyti su cukinijos mase, dar įberti baltųjų pipirų, maltų lauro lapų, baziliko, mairūno bei suversti į stiklinį kepimo indą. Bulves aptrinti šaukšteliu druskos, kiekvienai padaryti po 6 - 7 įpjovas ir sudėti ant masės viršaus. Vištienos ar grybų sultinį ištirpinti stiklinėje karšto vandens, sumaišyti su grietine ir supilti į indą. Ant viršaus užbarstyti smulkintus krapus. Kepti orkaitėje apie valandą uždengtame inde. Išjungus kepimą, troškinį galima dar palaikyti orkaitėje atidengtą, tuomet apskrunda bulvės. Tik stebėti, ar visiškai neišdžius padažas.
    Skanaus!

Autorius: Regina Račkauskienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų