Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja prieskonių ((Provanso žolelės))
  • 1 stiklinė kukurūzų (šaldyti)
  • 1 stiklinė pomidorų pastos (smulkinti)
  • 1 stiklinė pupelių (juodosios)
  • šiek tiek ryžių (plikyti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 0.5 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja prieskonių ((Provanso žolelės))
  • 1 stiklinė kukurūzų (šaldyti)
  • 1 stiklinė pomidorų pastos (smulkinti)
  • 1 stiklinė pupelių (juodosios)
  • šiek tiek ryžių (plikyti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 0.5 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
    Sudėkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite, kol suminkštės bei truputį karamelizuosis (apie 4-6 min.).
    Pridėkite česnako ir pakepinkite apie 1 min.
    Sudėkite susmulkintą vištieną ir pakepinkite maišant, kol gražiai apskrus.
    Supilkite vištienos sultinį, sudėkite pomidorus, pupeles, kukurūzus, kmynus bei paskaninkite viską druska bei pipirais.
    Patroškinkite viską virš mažos ugnies apie 50 min.
    Patiekite su virtais plikytais ryžiais bei smulkintais svogūnų laiškais ir kalendra.
    Skanaus.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų