Faršą sumaišyti su kiaušiniais, pienu ir miltais, druska, pipirais ir 1 šaukštu aliejaus. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos. Kepti papločius keptuvėje įkaitintame aliejuje: dėti 2-3 šaukštus tešlos, išlyginti per visą keptuvę ir kepti paplotį apie 2 min. iš abiejų pusių. Aliejuje patroškinti susmulkintus svogūnus su tarkuotomis morkomis. Torto formavimas: blynas, ant viršaus tepti majonezo ir dėti daržovių įdaro, vėl blynas ir t. t. Tortukas bus skanesnis palaikytas keletą valandų šaldytuve.
Autorius: Gala
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų kvietinių miltų
50 mililitrų pieno
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
800 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą sumaišyti su kiaušiniais, pienu ir miltais, druska, pipirais ir 1 šaukštu aliejaus. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos. Kepti papločius keptuvėje įkaitintame aliejuje: dėti 2-3 šaukštus tešlos, išlyginti per visą keptuvę ir kepti paplotį apie 2 min. iš abiejų pusių. Aliejuje patroškinti susmulkintus svogūnus su tarkuotomis morkomis. Torto formavimas: blynas, ant viršaus tepti majonezo ir dėti daržovių įdaro, vėl blynas ir t. t. Tortukas bus skanesnis palaikytas keletą valandų šaldytuve.