Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek imbierų
  • 15 vienetų juodųjų pipirų
  • 250 gramų morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų petražolių (šaknis)
  • 80 gramų salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų žirnių (žalieji)
  • 1.5 kilogramo vištiena
  • 80 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek šafrano
  • 0.5 vieneto žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą užvirti, nugriebti putas, sumažinti ugnį ir virti apie 0,5 val.
    Tada sudėti supjaustytus salierų stiebus, morkas, petražolės šaknį ir žiedinį kopūstą.
    Į marlės maišiuką sudėti česnakus, svogūną, šafraną, imbierą ir užkabinti jį už puodo krašto, kad vėliau galima būtų patogiai išimti.
    Kitas daržoves: papriką, pievagrybius, žaliuosius žirnelius išvirti atskirai pasūdytame vandenyje.
    Kai vištiena išvirs, išimti marliuką su prieskoninėmis daržovėmis.
    Atskirai išvirtas daržoves suberti į sultinį. Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais.
    Į lėkštę sudėti vištienos gabaliukus, užpilti sriubos ir pagardinti žalumynais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek imbierų
  • 15 vienetų juodųjų pipirų
  • 250 gramų morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų petražolių (šaknis)
  • 80 gramų salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų žirnių (žalieji)
  • 1.5 kilogramo vištiena
  • 80 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek šafrano
  • 0.5 vieneto žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą užvirti, nugriebti putas, sumažinti ugnį ir virti apie 0,5 val.
    Tada sudėti supjaustytus salierų stiebus, morkas, petražolės šaknį ir žiedinį kopūstą.
    Į marlės maišiuką sudėti česnakus, svogūną, šafraną, imbierą ir užkabinti jį už puodo krašto, kad vėliau galima būtų patogiai išimti.
    Kitas daržoves: papriką, pievagrybius, žaliuosius žirnelius išvirti atskirai pasūdytame vandenyje.
    Kai vištiena išvirs, išimti marliuką su prieskoninėmis daržovėmis.
    Atskirai išvirtas daržoves suberti į sultinį. Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais.
    Į lėkštę sudėti vištienos gabaliukus, užpilti sriubos ir pagardinti žalumynais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų