Į verdantį vandenį sudedame vištieną ir paverdame 10-15 min. Vėliau sudedame supjaustytą morką, nepjaustytą svogūną kurį vėliau reikia išimti iš puodo, prieskonius, druską ir verdame kol suminkštėja morkos. Galiausiai sudedame makaronus, paverdame keletą minučių ir nukėlus puodą nuo kaitros sudedame smulkintas petražoles.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų
4 vienetai vištienos blauzdelių (kumpeliai)
šiek tiek makaronų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį sudedame vištieną ir paverdame 10-15 min. Vėliau sudedame supjaustytą morką, nepjaustytą svogūną kurį vėliau reikia išimti iš puodo, prieskonius, druską ir verdame kol suminkštėja morkos. Galiausiai sudedame makaronus, paverdame keletą minučių ir nukėlus puodą nuo kaitros sudedame smulkintas petražoles.