Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kmynų
- 1 sauja krapų
- 8 vienetai vištienos sparnelių
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius nuplauti, įtrinti druska ir pipirais, sudėti į dubenį. Ant vištienos sudėti susmulkintą česnaką, krapus, kmynus ir majonezą. Viską rankomis sumaišyti, įtrinti. Sudėti sparnelius į kepimo rankovę, užrišti ir palikti porai valandų šaldytuve pasimarinuoti. Kepti orkaitėje, 200 °C temperatūroje, apie 1 valandą. Galima kepti ir grilyje. Patiekti su tokiu garnyru, kokį mėgsta šeima.
Patarimas: Majonezą geriau rinktis riebesnį.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kmynų
- 1 sauja krapų
- 8 vienetai vištienos sparnelių
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius nuplauti, įtrinti druska ir pipirais, sudėti į dubenį. Ant vištienos sudėti susmulkintą česnaką, krapus, kmynus ir majonezą. Viską rankomis sumaišyti, įtrinti. Sudėti sparnelius į kepimo rankovę, užrišti ir palikti porai valandų šaldytuve pasimarinuoti. Kepti orkaitėje, 200 °C temperatūroje, apie 1 valandą. Galima kepti ir grilyje. Patiekti su tokiu garnyru, kokį mėgsta šeima.
Patarimas: Majonezą geriau rinktis riebesnį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą