INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   bazilikų (džiovintas) 
-   1 valgomasis šaukštas   rozmarino (džiovintas) 
-   100 mililitrų   sojos padažo 
-   šiek tiek   druskos (pagal skonį) 
-   10 vienetų   vištienos kulšelių (šlaunelės) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Viską sumaišykite ir į gautą marinatą sudėkite vištos kulšis, palikti 2- 3 valandoms marinuotis. 
 
 Ant įkaitusių grotelių dėti išsimarinavusią vištieną. Pjaunant peiliu turėtų bėgti daug sulčių. Tuomet mėsą jau galima tiekti ant stalo :).
   Autorius: Rima 
           INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   bazilikų (džiovintas) 
-   1 valgomasis šaukštas   rozmarino (džiovintas) 
-   100 mililitrų   sojos padažo 
-   šiek tiek   druskos (pagal skonį) 
-   10 vienetų   vištienos kulšelių (šlaunelės) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Viską sumaišykite ir į gautą marinatą sudėkite vištos kulšis, palikti 2- 3 valandoms marinuotis. 
 
 Ant įkaitusių grotelių dėti išsimarinavusią vištieną. Pjaunant peiliu turėtų bėgti daug sulčių. Tuomet mėsą jau galima tiekti ant stalo :).
   Autorius: Rima 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI