Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai citrinų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių (žagrenis, maltas, sausas)
  • 1 kilogramas vištienos skrandukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kruopščiai išvalykite, nuplaukite vištų skrandukus ir įdėkite į emaliuotą indą.

    Dėti pjaustytus svogūnus, citrinų sultis, barstyti prieskonius.

    Prieš kepant aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje apie 30 min.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai citrinų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių (žagrenis, maltas, sausas)
  • 1 kilogramas vištienos skrandukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kruopščiai išvalykite, nuplaukite vištų skrandukus ir įdėkite į emaliuotą indą.

    Dėti pjaustytus svogūnus, citrinų sultis, barstyti prieskonius.

    Prieš kepant aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje apie 30 min.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų