INGREDIENTAI:
  -   3 valgomieji šaukštai   citrinų 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   2 valgomieji šaukštai   prieskonių (žagrenis, maltas, sausas) 
-   1 kilogramas   vištienos skrandukų 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kruopščiai išvalykite, nuplaukite vištų skrandukus ir įdėkite į emaliuotą indą.
 
 Dėti pjaustytus svogūnus, citrinų sultis, barstyti prieskonius.
 
 Prieš kepant aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje apie 30 min.
   Autorius: Jolanta 
           INGREDIENTAI:
  -   3 valgomieji šaukštai   citrinų 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   2 valgomieji šaukštai   prieskonių (žagrenis, maltas, sausas) 
-   1 kilogramas   vištienos skrandukų 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kruopščiai išvalykite, nuplaukite vištų skrandukus ir įdėkite į emaliuotą indą.
 
 Dėti pjaustytus svogūnus, citrinų sultis, barstyti prieskonius.
 
 Prieš kepant aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje apie 30 min.
   Autorius: Jolanta 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI