Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų vištienos širdelių
- 0.5 stiklinės sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išpjaustykite širdelių venas, gerai jas išplaukite. Atskirame inde paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, aliejų, pipirą, citrinų sultis, pasūdykite, sudėkite pipirus ir prieskonius. Marinatą gerai išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite širdeles ir gerai išmaišykite, palikite šaltai 4-6 val. Kepkite kepsninėje 15-20 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų vištienos širdelių
- 0.5 stiklinės sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išpjaustykite širdelių venas, gerai jas išplaukite. Atskirame inde paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, aliejų, pipirą, citrinų sultis, pasūdykite, sudėkite pipirus ir prieskonius. Marinatą gerai išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite širdeles ir gerai išmaišykite, palikite šaltai 4-6 val. Kepkite kepsninėje 15-20 min.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą