Išpjaustykite širdelių venas, gerai jas išplaukite. Atskirame inde paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, aliejų, pipirą, citrinų sultis, pasūdykite, sudėkite pipirus ir prieskonius. Marinatą gerai išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite širdeles ir gerai išmaišykite, palikite šaltai 4-6 val. Kepkite kepsninėje 15-20 min.
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų vištienos širdelių
0.5 stiklinės sojos padažo
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išpjaustykite širdelių venas, gerai jas išplaukite. Atskirame inde paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, aliejų, pipirą, citrinų sultis, pasūdykite, sudėkite pipirus ir prieskonius. Marinatą gerai išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite širdeles ir gerai išmaišykite, palikite šaltai 4-6 val. Kepkite kepsninėje 15-20 min.