REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų vištienos širdelių
- 0.5 stiklinės sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išpjaustykite širdelių venas, gerai jas išplaukite. Atskirame inde paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, aliejų, pipirą, citrinų sultis, pasūdykite, sudėkite pipirus ir prieskonius. Marinatą gerai išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite širdeles ir gerai išmaišykite, palikite šaltai 4-6 val. Kepkite kepsninėje 15-20 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų vištienos širdelių
- 0.5 stiklinės sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išpjaustykite širdelių venas, gerai jas išplaukite. Atskirame inde paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, aliejų, pipirą, citrinų sultis, pasūdykite, sudėkite pipirus ir prieskonius. Marinatą gerai išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite širdeles ir gerai išmaišykite, palikite šaltai 4-6 val. Kepkite kepsninėje 15-20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą