Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištienos širdelių
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė manų kruopų
- 2 stiklinės vandens (šaltas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Manų kruopos užilamos vandeniu.
Susmulkinti svogūnai pakepinami keptuvėje su aliejumi, kol įgauna auksinį atspalvį.
Pakepinti svogūnai kartu su vištų širdelėmis sumalami.
Įmušami kiaušiniai, sudedama druska, pipirai, krapai bei išbrinkę manai ir viskas gerai išmaišoma.
Kepimo skarda patepama aliejumi, pabarstoma manų kruopomis ir į ją sudedama vištienos širdelių masė
Kepama apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje.
Iškepus atvėsinama ir patiekiama kaip šaltas užkandis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištienos širdelių
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė manų kruopų
- 2 stiklinės vandens (šaltas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Manų kruopos užilamos vandeniu.
Susmulkinti svogūnai pakepinami keptuvėje su aliejumi, kol įgauna auksinį atspalvį.
Pakepinti svogūnai kartu su vištų širdelėmis sumalami.
Įmušami kiaušiniai, sudedama druska, pipirai, krapai bei išbrinkę manai ir viskas gerai išmaišoma.
Kepimo skarda patepama aliejumi, pabarstoma manų kruopomis ir į ją sudedama vištienos širdelių masė
Kepama apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje.
Iškepus atvėsinama ir patiekiama kaip šaltas užkandis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą