Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai vištiena (ketvirčiai)
  • 500 mililitrų kefyro (arba natūralus jogurtas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kario
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į dubenį. Sumaišyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir išspausti česnako skilteles. Paruošta mase ištrinti vištieną, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis bent 10 valandų (kuo ilgiau marinuosite, tuo aromatingesni ir sultingesni bus šašlykai). Vištieną sumauti ant iešmų ir kepti grilyje arba paprastoje orkaitėje ar keptuvėje. Patiekti su daržovėmis ar kitu pasirinktu garnyru. Skanaus!

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai vištiena (ketvirčiai)
  • 500 mililitrų kefyro (arba natūralus jogurtas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kario
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į dubenį. Sumaišyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir išspausti česnako skilteles. Paruošta mase ištrinti vištieną, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis bent 10 valandų (kuo ilgiau marinuosite, tuo aromatingesni ir sultingesni bus šašlykai). Vištieną sumauti ant iešmų ir kepti grilyje arba paprastoje orkaitėje ar keptuvėje. Patiekti su daržovėmis ar kitu pasirinktu garnyru. Skanaus!

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų