REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas vištiena
  • 70 gramų acto
  • 300 gramų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš kepant vištienos šašlyką, reikia mėsą išmarinuoti.

    Vištą reikia supjaustyti gabalais, tinkamais kepti ant iešmo. Blauzdeles ir sparnelius palikti nepjaustytus. Vištiena sudedama į indą, užpilama marinatu ir išmaišoma kartu su pjaustytais česnakais.

    Marinatas pagaminamas iš vandens, acto, pipirų, prieskonių, druskos. Papildomai rekomenduojama įdėti kelis šaukštus majonezo, pomidorų padažo.

    Sumaišyta mėsa su česnakais ir marinatu laikoma šaldytuve 1-7 dienas (jei vietoj acto naudojama citrinos rūgštis - iki 3 dienų). Kepama suvėrus ant iešmo, virš laužo įkaitusių žarijų be ugnies apie 20-30 min. Valgoma su česnakų (žr. padažų skyriuje) ar pomidorų padažu ir kitais prie vištienos tinkančiais priedais.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas vištiena
  • 70 gramų acto
  • 300 gramų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš kepant vištienos šašlyką, reikia mėsą išmarinuoti.

    Vištą reikia supjaustyti gabalais, tinkamais kepti ant iešmo. Blauzdeles ir sparnelius palikti nepjaustytus. Vištiena sudedama į indą, užpilama marinatu ir išmaišoma kartu su pjaustytais česnakais.

    Marinatas pagaminamas iš vandens, acto, pipirų, prieskonių, druskos. Papildomai rekomenduojama įdėti kelis šaukštus majonezo, pomidorų padažo.

    Sumaišyta mėsa su česnakais ir marinatu laikoma šaldytuve 1-7 dienas (jei vietoj acto naudojama citrinos rūgštis - iki 3 dienų). Kepama suvėrus ant iešmo, virš laužo įkaitusių žarijų be ugnies apie 20-30 min. Valgoma su česnakų (žr. padažų skyriuje) ar pomidorų padažu ir kitais prie vištienos tinkančiais priedais.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų