Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (marinatui)
- 3 česnakų (marinatui)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
- 100 mililitrų vandens (marinatui)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išspaudžiame citrinos sultis ir sumaišome su sojos padažu, vandeniu, aliejumi ir išspaustomis česnako skiltelėmis.
Šiuo marinatu užpilame vištienos gabaliukus. Marinuojame apie 6-7 valandas.
Ant iešmų suvertus vištienos gabaliukus pabarstome druska ir pipirais. Kepame virš kaitrių žarijų.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (marinatui)
- 3 česnakų (marinatui)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
- 100 mililitrų vandens (marinatui)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išspaudžiame citrinos sultis ir sumaišome su sojos padažu, vandeniu, aliejumi ir išspaustomis česnako skiltelėmis.
Šiuo marinatu užpilame vištienos gabaliukus. Marinuojame apie 6-7 valandas.
Ant iešmų suvertus vištienos gabaliukus pabarstome druska ir pipirais. Kepame virš kaitrių žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą