Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • 1/3 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
  • 2.5 stiklinės vištos filė (virta, pjaustyta)
  • 1/3 stiklinės majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis padažo (paprikų)
  • 1/3 stiklinės padažo (Thai žemės riešutų)
  • 1/3 stiklinės svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 300 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite kvadratėliais ir pakepkite apie 15-20 min. 185 laipsnių temperatūroje.
    Paplotėliams iškepus, juos išimkite iš orkaitės.
    Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
    Nedideliame dubenyje sumaišykite sviestą ir karštą paprikų padažą.
    Dar šiltus paplotėlius aptepkite sviesto ir paprikų padažo mišiniu ir palikite visiškai atvėsti.
    Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, žemės riešutų padažą, majonezą, svogūnų laiškus ir papriką.
    Gautą mišinį sudėkite ant paplotėlių, papuoškite čiobreliais ir padėkite 30 min. į šaldytuvą.
    Patiekite šaltus.
    Skanaus.

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • 1/3 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
  • 2.5 stiklinės vištos filė (virta, pjaustyta)
  • 1/3 stiklinės majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis padažo (paprikų)
  • 1/3 stiklinės padažo (Thai žemės riešutų)
  • 1/3 stiklinės svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 300 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite kvadratėliais ir pakepkite apie 15-20 min. 185 laipsnių temperatūroje.
    Paplotėliams iškepus, juos išimkite iš orkaitės.
    Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
    Nedideliame dubenyje sumaišykite sviestą ir karštą paprikų padažą.
    Dar šiltus paplotėlius aptepkite sviesto ir paprikų padažo mišiniu ir palikite visiškai atvėsti.
    Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, žemės riešutų padažą, majonezą, svogūnų laiškus ir papriką.
    Gautą mišinį sudėkite ant paplotėlių, papuoškite čiobreliais ir padėkite 30 min. į šaldytuvą.
    Patiekite šaltus.
    Skanaus.

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų