Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištienos krūtinėlė
  • 250 gramų mocarelos sūrio
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 sauja bazilikų (šviežias/šaldytas)
  • 1 sauja sezamo sėklų
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek malti juodieji pipirai
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių vištienai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištienos krūtinėlė
  • 250 gramų mocarelos sūrio
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 sauja bazilikų (šviežias/šaldytas)
  • 1 sauja sezamo sėklų
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek malti juodieji pipirai
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių vištienai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustyti riekelėmis ir pamušti. Kiekvieną riekelę įtrinti išspaustu česnaku bei prieskonių mišiniu.
  2. Mocarela sūrį susmulkinti ir sumaišyti su smulkintu baziliku. Mocarela sūrio ir bazilikų masę dėkite į kepsnelius ir susukite ritinėlį.
  3. Ritinėlius apvoliokite miltuos, tuomet plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai su sezamo sėklomis sumaišytuose džiūvėsėliuose.
    Apvoliotus ritinėlius kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi ir patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų