• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žalios)
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas paprikų (saldžioji, geltona)
  • 1 vienetas paprikų (saldžioji, raudona)
  • 250 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 200 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 vienetai sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
  • 5 gramai šafrano
  • 80 gramų sparaginių pupelių
  • 4 vienetai vištienos kulšelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žalios)
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas paprikų (saldžioji, geltona)
  • 1 vienetas paprikų (saldžioji, raudona)
  • 250 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 200 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 vienetai sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
  • 5 gramai šafrano
  • 80 gramų sparaginių pupelių
  • 4 vienetai vištienos kulšelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą marinuokite kaip jums labiausiai patinka.


    Susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Paprikas supjaustykite juostelėmis. Pomidorus lengvai praskirkite ir nukoškite.


    Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite kulšeles. Išimkite mėsą. Tuomet į keptuvę sumeskite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite likusiame aliejuje apie 2 minutes. Išimkite.

    Suberkite į keptuvę ryžius ir pakepinkite 2-3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius per 1.5 cm). Suberkite Knorr vištienos sultinį ir šafraną. Viską gerai išmaišykite.


    Sudėkite mėsą ir daržoves. Uždenkite keptuvę ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę, kepkite 20 minučių.


    Paruoštą patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis ir papuoškite žaliųjų citrinų griežinėliais.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų