INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (žalios)
- 2 česnakų
- 1 vienetas paprikų (saldžioji, geltona)
- 1 vienetas paprikų (saldžioji, raudona)
- 250 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- 200 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
- 2 vienetai svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 vienetai sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
- 5 gramai šafrano
- 80 gramų sparaginių pupelių
- 4 vienetai vištienos kulšelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą marinuokite kaip jums labiausiai patinka.
Susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Paprikas supjaustykite juostelėmis. Pomidorus lengvai praskirkite ir nukoškite.
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite kulšeles. Išimkite mėsą. Tuomet į keptuvę sumeskite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite likusiame aliejuje apie 2 minutes. Išimkite.
Suberkite į keptuvę ryžius ir pakepinkite 2-3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius per 1.5 cm). Suberkite Knorr vištienos sultinį ir šafraną. Viską gerai išmaišykite.
Sudėkite mėsą ir daržoves. Uždenkite keptuvę ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę, kepkite 20 minučių.
Paruoštą patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis ir papuoškite žaliųjų citrinų griežinėliais.
Autorius: Knorr
REKLAMA