Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (švieži, smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kiaušinių
- 60 gramų batono (šviežia, trupiniai)
- 60 gramų parmezano sūrio (takuotas burokine tarka)
- šiek tiek druskos
- 500 vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui:
200 ml grietinėlės
2 šaukštai sviesto ar aliejaus
0,5 - 1 šaukštas Dižono garstyčių (pagal skonį)
1 didelis svogūnas
1 šaukštas miltų
pipirų
druskos
Kukuliams skirtus produktus gerai išmaišyti, formuoti graikinio riešuto dydžio kukuliukus ir dėti kepti į orkaitę apie 12 - 15 min. Svogūną smulkiai supjaustyti, apkepti svieste, kai suminkštėja, pabarstyti miltais, pamaišyti kelias sekundes, sudėti garstyčias ir maišant po truputį pilti grietinėlę. Įberti pipirų, druskos, sudėti kukulius. Užvirus pavirti 2-3 minutes, kol padažas sutirštės arba ilgiau.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (švieži, smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kiaušinių
- 60 gramų batono (šviežia, trupiniai)
- 60 gramų parmezano sūrio (takuotas burokine tarka)
- šiek tiek druskos
- 500 vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui:
200 ml grietinėlės
2 šaukštai sviesto ar aliejaus
0,5 - 1 šaukštas Dižono garstyčių (pagal skonį)
1 didelis svogūnas
1 šaukštas miltų
pipirų
druskos
Kukuliams skirtus produktus gerai išmaišyti, formuoti graikinio riešuto dydžio kukuliukus ir dėti kepti į orkaitę apie 12 - 15 min. Svogūną smulkiai supjaustyti, apkepti svieste, kai suminkštėja, pabarstyti miltais, pamaišyti kelias sekundes, sudėti garstyčias ir maišant po truputį pilti grietinėlę. Įberti pipirų, druskos, sudėti kukulius. Užvirus pavirti 2-3 minutes, kol padažas sutirštės arba ilgiau.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą