INGREDIENTAI:
  -   3   česnakų 
-   1 kilogramas   vištos filė (krūtinėlė) 
-   šiek tiek   aliejaus (kepimui) 
-   šiek tiek   prieskonių (žolelės) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištieną supjaustome, išmušame ir gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku. 
 
 Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis.
 
 Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po kelias minutes.
 
 Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
   Autorius: Simona 
           INGREDIENTAI:
  -   3   česnakų 
-   1 kilogramas   vištos filė (krūtinėlė) 
-   šiek tiek   aliejaus (kepimui) 
-   šiek tiek   prieskonių (žolelės) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištieną supjaustome, išmušame ir gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku. 
 
 Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis.
 
 Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po kelias minutes.
 
 Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
   Autorius: Simona 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI